Triggerfish! Online Activatie Bureau

Verhuisbericht

Sander van den Dries
Door Sander

Na drie maanden plannen maken, verbouwen en inrichten hebben we de move gemaakt van ons fijne -maar inmiddels te kleine- kantoor aan het Assiesplein naar onze 'creative playground' aan de Grote Voort. We zijn één van de trotse bewoners van De Biljartfabriek.

Het middenschip is klaar, de verf is droog en we zijn geïnstalleerd. Het is letterlijk 'a great place to work' geworden. Vol inspiratie, ruimte en rust om heerlijk te werken maar natuurlijk ook met voldoende ruimte om te ontspannen. Kom je gamen in de lounge, een sessie bijwonen in ons eigen theater, even uitwaaien op de schommel, een potje (tafel)voetbal of poolbiljart spelen? Het kan hier allemaal en je bent van harte welkom!

Nieuwsgierig? Grote Voort 5 in Zwolle: dáár moet je zijn.

Zoek de 5
easter eggs
0

Gefeliciteerd! Eitje toch?

Ei-genhandig alle eitjes gevonden, ei-mazing! Laat je naam en email achter en wie weet win jij een dag lang de Triggerfish Paas-baas!

Je mand is verzonden

We gaan ei-genhandig alle eitjes rustig tellen. Houd je mailmandje of je ei-phone in de gaten want wie weet haalt de paas-baas binnenkort een dag lang alle eitjes uit het vuur voor jullie!