Triggerfish! Online Activatie Bureau

100%.. Alleen iets uitgekleed!

Adriaan Lok
Door Adriaan

Heel Triggerfish zit thuis. Niet omdat er geen werk is. Dat is er ook in crisistijd. Wij zien volop kansen voor onze klanten. We mogen dan misschien 50% gekleed zijn. We leveren nog steeds 100% inzet. Benieuwd hoe? Wij geven ons bloot. 

Sander - eigenaar Triggerfish

The Naked Boss is er om jouw klanten te activeren. Hij helpt jou met opvallende campagnes en een digitale strategie. Voor tijdens de Corona crisis en voor daarna. Bel Sander voor een brainstorm en advies op afstand (met kleren). 
mail Sander

Sander

Nick - designer

Nick designt (en leeft) naar de woorden van Dieter Rams: “Less, but better”. Verwacht naast smooth as f*ck designs dan ook vooral een optimale gebruikservaring.
mail Nick

Nick

Sjoerd - operationeel manager

Als operationeel manager let Sjoerd op een lege zaak. Via videoconferences blijft hij toch op de hoogte van alles wat er speelt. Niks weerhoudt hem van het delen van zijn voorliefde voor scrum. Zeker geen crisis.
mail Sjoerd

Sjoerd

Jordy - backend developer

De enige taal die Jordy spreekt is codetaal. Als backend developer bouwt hij de meest high-tech oplossingen voor jou. Gewoon vanuit zijn tijdelijke quarantaine cave. 
mail Jordy

Jordy

Heb jij digitale vragen?

Wij hebben de oplossingen. Neem contact op. Dan zorgen wij dat we klaar zitten voor een videocall.

Neem contact op