Triggerfish! Online Activatie Bureau

What the HACK? TriggerFRISJE?

Sander van den Dries
Door Sander

Lekker frissss

Na Facebook, bunq, een bekende pizzaketen en een voetbaltafel hebben we weer wat gehackt. Nu met extra fris resultaat.

frisdrankautomaat

Bye bye footbaltafel

Vorig jaar namen we afscheid van onze interactieve voetbaltafel. Uitgerust met sensoren, Arduino, vingerafdruklogin en een online scoresysteem met handicapregistratie, was dit misschien wel de meest geavanceerde voetbaltafel die onze planeet rijk is.

Hello TriggerFRIS

Tijd voor iets nieuws. Maar ja, wat kun je hacken, wat leuk is en ook nog eens prima op onze werkvloer past? Een paar brainstorms met overdadig veel cola en chips werd het nieuwe idee geboren: TriggerFRIS.

Zo werkt het

Je koopt een frisdrankautomaat. Demonteert de muntinvoer en vervangt deze door printplaatjes met slimme technologie. Vervolgens hack je deze in de automaat, je stuurt er wat ééntjes en nulletjes door, je ontwikkelt een online bestelomgeving en koppelt deze vervolgens aan de hardware en aan bunq bank. Natuurlijk mag een sexy pin-up op de automaat niet ontbreken.

Feeling lucky

Natuurlijk hebben we een FCKN SEXY interface ontworpen en is de user experience top. Maar we zouden Triggerfish niet zijn als het daarbij zou blijven. Daarom hebben we de 'feeling lucky' functie ontworpen. Met deze optie weet je niet wat de automaat je gaat geven en 1 op de 10 'feeling lucky' bestellingen is gratis. Gewoon omdat het kan.

www.triggerfris.nl