Triggerfish! Online Activatie Bureau

Melvin, topdeveloper in spé en perfectionist

Sander van den Dries
Door Sander

Melvin Hamer, 20 jaar en student Kunst en techniek aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Hij was op zoek naar een stageplek voor project management maar werd er uitgepikt door Triggerfish vanwege zijn development skills. Programmeren en websites bouwen zijn Melvin namelijk zeker niet vreemd.

“Als je websites bouwt, moet je zelf wel het goede voorbeeld geven”
Melvin Hamer

Melvin kwam bij Triggerfish terecht door een vacature via Facebook. Hij vergeleek verschillende bureaus met elkaar welke allemaal één ding gemeen hadden namelijk een slechte website. “Als je websites bouwt, moet je zelf wel het goede voorbeeld geven” aldus Melvin. De website van Triggerfish zag er tof uit en het bedrijf sprak hem aan. 

Boodschappen doen, tafel opruimen en koffie halen

“Boodschappen doen, tafel opruimen en koffie halen, dat deed ik bij Triggerfish. Haha nee hoor grapje”, lacht Melvin. Zijn werk bestond voornamelijk uit websites programmeren. Hij heeft veel nieuwe dingen geleerd als Javascript, PHP, SCSS en NodeJS. Ook kreeg hij de kans om te werken voor een verscheidenheid aan klanten met fantastische projecten van klein tot groot. 

Zo perfectionistisch als een boterham met pindakaas

De manier waarop Melvin zijn boterhammen met pindakaas metselt, sluit goed aan bij de perfectionistische houding van zijn nieuwe collega's. Je wordt behoorlijk in het diepe gegooid, een beetje zelfredzaamheid is dus niet overbodig. Wat je hier voor terug krijgt is een stuk vrijheid en de mogelijkheid je te ontplooien in de richting welke jij wilt.

“Een beetje zelfredzaamheid is niet overbodig”
Melvin Hamer

Misschien tot volgend jaar?

Dat Melvin het naar zijn zin heeft gehad is een ding wat zeker is want hij overweegt om volgend jaar terug te komen. Hij wil namelijk een minor managing people and leadership gaan doen. Volgend jaar wil hij weer stage lopen maar zich dan meer richten op management. Daarna gaat hij een Master Business Administration doen. Wie weet wat de toekomst nog meer brengt.

Ben jij ook de beste van jouw klas? We hebben altijd uitdagende stageplaatsen beschikbaar voor designers en developers.