Triggerfish! Online Activatie Bureau

Het eerste online activatiebureau in Nederland

Sander van den Dries
Door Sander

Het eerste online activatiebureau in Nederland is een feit! We zijn natuurlijk trots op onze nieuwe uitstraling en propositie, maar wat veel interessanter is, is wat deze nieuwe aanpak onze klanten oplevert.

Waarom een online activatiebureau?

We zijn altijd al een vreemde eend in de bijt geweest, een online bureau met niet de techniek maar juist de creativiteit en strategie als uitgangspunt. Creatief én resultaatgericht. Het lijkt een tegenstrijdige combinatie, maar niet voor ons. Uiteindelijk gaat het om mensen verleiden en in beweging brengen. Dat is activatie. Het zat altijd al in ons DNA en is nu uitgegroeid tot een unieke expertise in Nederland.

Waardevolle aanvulling op ieder marketingteam

De online wereld is de afgelopen jaren complex geworden en consumenten laten zich steeds lastiger profileren en vinden. Met een mooie website alleen red je het niet. Klanten vinden, verleiden en binden is een continue proces geworden waar veel verschillende media kanalen een rol in spelen. Met een unieke mix van strategie, creativiteit, technologie en marketing helpen wij merken en organisaties bij het regisseren en creëren van dat proces.

Laat je inspireren

Benieuwd hoe je Online Activatie tastbaar kunt maken? Laat je inspireren door de succescases in ons portfolio of artikelen in ons blog. Heb je vragen, ideeën of misschien al concrete uitdagingen? Bel ons, vinden we leuk!