Triggerfish! Online Activatie Bureau

Stein is onze nieuwe PHP-Whizzkid

Sander van den Dries
Door Sander

Het was weer zoeken met de grootste loep die we hebben maar we hebben hem gevonden: onze nieuwe Back-end PHP developer Stein.

Wizzkid Stein

Helemaal uit het hoge noorden is Stein aan komen vliegen op het Triggerfish nest. Stein heeft vanuit Groningen zijn spullen gepakt en is naar Deventer verhuisd om fulltime in Zwolle aan de slag te kunnen als Back-end PHP developer. Waarom Stein onze nieuwe collega is geworden? Stein gaf in zijn sollicitatiegesprek aan dat hij een epische developer gaat worden. Wij waren om: "die epic collega's zoeken wij!"

Waarom Triggerfish?

Hij geeft aan, al vanaf het eerste gesprek, dat frisse en dynamische gevoel te hebben wat hij in een nieuwe job zoekt. Stein wil bij Triggerfish aan de slag omdat hij onderdeel wil uitmaken van de vooruitstrevende implementaties die wij voor klanten maken. Daarnaast ziet hij een geweldige kans om het Bigfish CMS klantgericht door te ontwikkelen. Wij denken volgens hem niet in vaste hokjes maar geven hem de ruimte zichzelf te ontwikkelen. Zijn ultieme doel is om een meerwaarde te zijn voor de klanten van Triggerfish.

Echt top dat we er weer een PHP developer bij hebben! Stein gaat hier veel leren maar wij gaan ook van hem leren!
Edwin - Senior PHP-developer