Triggerfish! Online Activatie Bureau

Top stageplaatsen in Zwolle: marketing, design & development

Sander van den Dries
Door Sander

Ben jij de beste van jouw klas en heb je een enorme passie voor digital design, technologie of marketing? Scoor dan een topstage bij Triggerfish in Zwolle! Welke stage past bij jou?

De stageperiode is van januari t/m juni 2017. In ons spiksplinterniewe kantoor (op nog geen 5 minuten fietsen van het station) staat een mac op je te wachten om direct mee te werken aan vette projecten. Tussen de bedrijven door lunchen we elke dag vers en samen, krijgen we regelmatig een heerlijke massage en spelen we een potje (tafel)voetbal of poolbiljart. 

Stage bij Triggerfish volgens Melvin en Jill

Stage lopen bij Triggerfish is niet alleen heel leerzaam en leuk, maar ook een garantie voor een topcarriëre, echt waar! Lees de verhalen van Melvin en Jill maar!

Melvin Hamer (stagiair webdevelopment)
Melvin werd er uitgepikt door Triggerfish vanwege zijn development skills. Programmeren en websites bouwen zijn Melvin namelijk zeker niet vreemd. Lees verder…

Jill Martowirono (stagiaire design)
Jill was al afgestudeerd als Grafisch Ontwerper aan ArtEZ in Zwolle en wilde zichzelf op digitaal gebied graag verder ontwikkelen. Lees verder…