Triggerfish! Online Activatie Bureau

Ondertussen bij Triggerfish

Sander van den Dries
Door Sander

Werken, tafelvoetballen, sporten, gamen en andere gekke spelletjes. Een kijkje in in de keuken van Triggerfish.

Elke dag werkt het team van Triggerfish keihard aan verschillende gave projecten in het sfeervolle achterhuis aan het Assieplein. Een toplocatie midden in het centrum van Zwolle. Klein maar fijn, knus en gezellig.

De inspirerende lampen van Triggerfish

Sportieve lui

Ja dat zijn we, een stelletje sportievelingen. Er wordt gewielrend op beeldschone fietsen. Hardgelopen langs de prachtige IJssel. Gezweet en geklommen in de sportschool. Geplonst in zwembad De Vrolijkheid en gevoetbald ergens in de Sallandse weide. Genoeg onstpanning dus om elke dag vol energie aan de bak te gaan.

Pushje mauw, commit gauw. Ik heb lekkere changes voor jou. En voor mij, conflict d'r bij. Ooooh wat heerlijk pullen wij.
Melvins liefde voor Git gaat iets verder dan bij een gewone developer

Tablefish

Met onze super gave hightech voetbaltafel spelen we een heftige competitie door middel van het gebruik van het ratingssyteem ELO. Soms is het zo heftig dat spelerspoppetjes sneuvelen. een nieuwe fingerreader moet worden gekocht en scheenbeschermers moeten worden aangeschaft. Maar gelukkig kan iedereen heel goed tegen zijn of haar verlies.

Robbertje Call of Duty

We stimuleren onze creatieve geest door af en toe een flink robbertje Call of Duty of Urban Terror te spelen.
Dit doen we graag onder het genot van een biertje of een rosébiertje en een grote bak chips.

Proost

Natuurlijk wordt er ook regelmatig geproost wanneer we een gave nieuwe opdracht binnenhalen. Elke vrijdagmiddag drinken we gezellig een borreltje en belanden we af en toe samen in de kroeg. Want teambuilding is ook erg belangrijk!