Triggerfish! Online Activatie Bureau

Nieuwe Triggerfish! collega's

Sander van den Dries
Door Sander

Zoals je misschien wel hebt gezien, via de diverse online marketing kanalen, zijn wij de afgelopen tijd hard op zoek geweest naar nieuwe creatievelingen.

Soms is het gewenste talent dichter bij dan je denkt. Onze trainee Jill heeft haar traineeship verzilverd voor een langer verblijf. Jill zal onze klanten de komende tijd verrassen met haar frisse designs en haar smizing glimlach.

Naast het designtalent van Jill hebben we met Jan een nieuwe visual & interactive designer in huis gehaald. De Kampenaar, is afkomstig van de vrienden van Mediamonks en gaat bij ons de uitdaging aan om op designgebied de kar te gaan trekken.

Met de uitbreiding in ons designteam zijn wij in staat om meer Kick-ass werk te maken.
Sander

Naast het verse bloed zijn wij sinds korte tijd op zoek naar een creatief strateeg. Hij of zij mag bij ons waanzinnige (digitale) projecten bedenken voor nieuwe en bestaande klanten. Het free-pitchen wordt één van de speerpunten om voet aan de grond te krijgen bij vette potentials. Ben, of ken jij de geschikte kandidaat? Dan vind je vast een creatieve manier om ons te inspireren om jou uit te nodigen :)