Triggerfish! Online Activatie Bureau

Biljartfabriek here we come

Sander van den Dries
Door Sander

We groeien alweer uit ons jasje waardoor we ons karakteristieke ‘koperen huis’ aan het Assiesplein per 1 juli 2016 gaan verruilen voor de Biljartfabriek.

De Biljartfabriek

De Biljartfabriek is gevestigd in industrieel erfgoed en dankt haar naam - hoe toepasselijk - aan haar voormalige functie. Tegenwoordig werken architecten, ingenieurs, ontwerpers, technici en creatievelingen hier samen hier onder één dak.

De keuze voor de Biljartfabriek was eenvoudig. Naast de ruim 260m2 die we volledig naar eigen wens mogen inrichten zijn de gezamenlijke voorzieingen fan-tas-tisch. En zijn we het werken even zat? Dan is er genoeg ruimte voor ontspanning zoals een balletje trappen of BBQ-en in de gigantische tuin, een potje biljart of een spannend avontuur in één van de drie escape rooms.

Verbouwplannen

Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan de verbouwplannen. Sfeer proeven in de Biljartfabriek? Check de foto's. Op de laaste foto in de zie je hoe onze ruimte er nu uit ziet. Nieuwsgierig wat het gaat worden? Neem vast een kijkje op ons pinterest board!