Triggerfish! Online Activatie Bureau

Featured: De mooiste kantoren van Nederland: Triggerfish!

Sander van den Dries
Door Sander

De creative playground van Triggerfish is ontworpen vanuit de filosofie dat een werkplek een great place tor work hoort te zijn. Met een tribune, loungeplek, brainstormhoek, schommel en veel ruimte voor ontspanning mag je het gerust een bijzondere werkomgeving noemen.

Featured: De mooiste kantoren van Nederland: Triggerfish!

Onze bijzondere werkomgeving blijft gelukkig niet onopgemerkt. Zo gaf Emerce in haar magazine een twee pagina's tellende impressie en voegde Vance.nl ons toe aan de mooiste kantoren van Nederland. Uiteraard met een mooi verslag. Check it out:

Helpt een mooie omgeving bij het bedenken van creatieve idee├źn? Zorgt een lekkere en gezellige lunch voor extra motivatie? En, hoe is het om te werken in een kantoor dat meer lijkt op een speeltuin of museum?
Quote Vance.nl

Ook een great place to work?

Is dit ook jouw ideale werkplek? We zijn altijd op zoek naar talent. Check onze vacatures

Zoek de 5
easter eggs
0

Gefeliciteerd! Eitje toch?

Ei-genhandig alle eitjes gevonden, ei-mazing! Laat je naam en email achter en wie weet win jij een dag lang de Triggerfish Paas-baas!

Je mand is verzonden

We gaan ei-genhandig alle eitjes rustig tellen. Houd je mailmandje of je ei-phone in de gaten want wie weet haalt de paas-baas binnenkort een dag lang alle eitjes uit het vuur voor jullie!