Triggerfish! Online Activatie Bureau

Met studenten naar De Librije

Sander van den Dries
Door Sander

De gemiddelde student komt niet vaak over de vloer bij driesterrenrestaurant De Librije. Daarom hebben wij ze uitgedaagd mee te gaan…

Het Spinhuiskwartier in Zwolle. In een straal van nog geen 500 meter ‘alles’ op het gebied van cultuur, design en uitgaan. Een sfeervol stukje Zwolle vol creatief ondernemerschap met een aantal topzaken en horeca van (inter-)nationale allure. 

Sfeer proeven

Bedenk een campagne, een concept en de middelen om het unieke karakter van het Spinhuiskwartier op de kaart te zetten in. Met die vraag hebben we 25 Cibap studenten uitgedaagd naar de Librije te komen om hoogstpersoonlijk de sfeer te proeven en cultuur te snuiven voor dit uitdagende project.

Het resultaat: 10 creatieve marketingconcepten

In slechts zes weken tijd hebben de studenten ruim tien creatieve marketingconcepten ontwikkeld en gepresenteerd. Van hele praktische ideeën tot super innovatieve concepten kwamen voorbij. Dat gaat nog moeilijk worden om te kiezen welk concept we gaan inzetten!

librije cibap
librije marketing cibap
Sander van den Dries - librije
cibap studenten bij de librije
cibap librije online marketing - webdesign

*De voormalige vrouwengevangenis waarin je nu niet meer kosteloos maar wél veel beter kunt dineren en overnachten bij sterrenchef Jonny Boer. Het Spinhuis was in de Gouden Eeuw de plek waar vrouwen, die naar het oordeel van de stadsbestuurders misdaden gepleegd hadden, opgesloten werden. Met het spinnen van wol betaalden deze vrouwen voor kost en inwoning. De mannen verdwenen naar het rasphuis waar ze het hout van de brazielboom tot poeder raspten. Dat poeder werd gebruikt voor het maken van verf.