Triggerfish! Online Activatie Bureau

Cortina Swap Night nu al spraakmakend

Sander van den Dries
Door Sander

E-bikes suf? Echt niet! We ontwikkelden in opdracht van Cortina een ludieke online activatie campagne waarin nu al het tegendeel bewezen wordt.

In de nacht van 2 op 3 september gaat het Cortina Swap Team op pad om fietsen om te ruilen voor vette Cortina e-bikes. Een fijne deal, je moet het alleen wel dúrven! Hoe het werkt? Heel simpel: Je meld je fiets aan via de campagnepagina en zet hem in de nacht van 2 op 3 september voor je huis. Niet op slot, want dan gaat de ruil niet door. 

De campagne, die begin deze week live ging, is al door diverse media opgepikt. Zo schreef DutchCowboys over de Coole, gewaagde en ludieke marketing actie van Cortina, kopte de Stentor "Laat je oude barrel stelen voor een e-bike" en plaatste Fonk een artikel op het channel Marketing. Ook op Facebook en Instagram wordt massaal gereageerd op de actie.

Dit belooft wat. Er gaat namelijk nog veel meer gebeuren… : ) We'll keep you posted!

"Ok, het is komkommertijd en we zijn met zijn allen druk met het hitteplan en de warmterecords. Gelukkig gebeurt er nog meer. Zo kwam ik deze coole, gewaagde en ludieke marketing actie van Cortina tegen."
Onno Rompa - DutchCowboys
Zoek de 5
easter eggs
0

Gefeliciteerd! Eitje toch?

Ei-genhandig alle eitjes gevonden, ei-mazing! Laat je naam en email achter en wie weet win jij een dag lang de Triggerfish Paas-baas!

Je mand is verzonden

We gaan ei-genhandig alle eitjes rustig tellen. Houd je mailmandje of je ei-phone in de gaten want wie weet haalt de paas-baas binnenkort een dag lang alle eitjes uit het vuur voor jullie!