Triggerfish! Online Activatie Bureau

Bam! 3 nominaties voor prestigieuze Dutch Interactive Awards.

Hans Kuit
Door Hans

Shabaaaam!!! Het o zo begeerde bericht van de Dutch Interactive Awards: "Gefeliciteerd, je bent genomineerd voor een DIA" Hoppa, nóg één. En nog één. Dit jaar wordt ons werk beloond met maar liefst drie nominaties en daar zijn we fucking trots op!

Samen met a friend of mine en TamTam voeren we de lijst der lijsten aan met ieders maar liefst drie nominaties. Jullie ook gefeliciteerd jongens!

In de categorie ”Tools” zijn we genomineerd met the first connected chair voor BMA Ergonomics. In de categorie ”Service” met uitcheckgemist.nl voor OV-chipkaart. Écht thuiskomen is het natuurlijk in de categorie ”Activation” waar we genomineerd zijn met de steigersamenstellen.nl voor Altrex.

En nu? Op naar de Beurs van Berlage op 26 mei om - als het aan ons ligt - drie awards mee terug te nemen naar Zwolle!

Bekijk alle genomineerden op dutchinteractiveawards.nl/nominaties-2016

Zoek de 5
easter eggs
0

Gefeliciteerd! Eitje toch?

Ei-genhandig alle eitjes gevonden, ei-mazing! Laat je naam en email achter en wie weet win jij een dag lang de Triggerfish Paas-baas!

Je mand is verzonden

We gaan ei-genhandig alle eitjes rustig tellen. Houd je mailmandje of je ei-phone in de gaten want wie weet haalt de paas-baas binnenkort een dag lang alle eitjes uit het vuur voor jullie!